Om kakor på webbplatsen

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor (cookies). Kakor är små textfiler som sparas i din dator när du besöker webbplatsen.

En kaka är en liten textfil som sparas i din dator när du besöker en webbplats som använder kakor. Vissa sparas i din dator, andra upphör att finnas till i samband med att du avslutar besöket på webbplatsen. Vårt webbsystem använder så kallade sessionskakor för att vi ska få korrekt statistik över hur många besökare som besöker flera sidor i vårt system. Dessa kakor lagrar ingen information om användaren och upphör att gälla 30 minuter efter att du avslutat ditt besök på webbplatsen. Detta webbsystem använder också andra kakor för att göra det lättare för dig att använda sidorna. I dessa sparas information om vilka inställningar du gjort under ditt besök på webbplatsen. Inte heller dessa kakor lagrar annan information om användaren.

Om du inte vill att det sparas kakor i din dator kan du ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte sparar sådana. Systemet kommer då normalt ändå att korrekt visa de sidor du önskar besöka.

Publicerad den

Uppdaterad den